Covid-19

Så hanterar vi situationen kring den pågående pandemin

 

Covid-19 har orsakat mycket oro världen över, inte minst i Sverige. Vi ser mycket allvarligt på situationen och följer noggrant myndigheternas rekommendationer. De flesta av oss har nog vid det här laget vant sig vid den nya ”social distance-vardagen” men det är mycket viktigt att vi alla fortsätter hjälpas åt för att minska risken för spridning.

Vi uppmanar alla våra medarbetare att jobba hemifrån i den mån de kan. Vid minsta sjukdomssymptom ska man naturligtvis stanna hemma och avstå från såväl arbetsrelaterade som privata ärenden. De flesta möten sker fortfarande digitalt, både interna och externa. Vi värnar om att behålla den sociala samvaron som är så värdefull för oss. Därför fikar vi regelbundet tillsammans och anordnar AW:s, digitalt förstås. Det är viktigt för oss att behålla arbetsglädjen och den fina gemenskap vi alltid haft.

Vi håller oss dagligen uppdaterade kring hur situationen utvecklas och kommer förhålla oss till myndigheternas rekommendationer tills det kommer nya direktiv. Sist men inte minst – vi håller hoppet och humöret uppe, tillsammans kommer vi ta oss igenom det här!