Mer framgångsrika projekt med hjälp av machine learning

Postad: 2021/11/04

Resultat av ett examensarbete visar hur detta kan gynna Silverbuckets kunder

Är det verkligen möjligt att förutse hur lyckat ett projekt kommer bli? Svaret är ja enligt Alexi Lattunen, scrum master på Silverbucket. Han har gjort en avhandling vid Tampere Universitet, ”Förutse projektets genomförande utifrån en resursplanering med hjälp av machine learning”.

Är det verkligen så viktigt att kunna förutse ett projekt? Och varför?

Läs artikeln här>> More successful projects by means of machine learning – results of a thesis will also benefit Silverbucket’s customers

 

Project Software är Sveriges återförsäljare av Silverbucket, ett av de mest användarvänliga verktygen för resursplanering. Har du frågor om resursplanering så är du varmt välkommen att kontakta per.henriksson@sundbompartners.se.