Ytterligare två som styr upp sin resursplanering

Postad: 2022/12/27

Ytterligare två nya kunder som börjar resursplanera i Silverbucket är Plan B och Link Arkitektur. Plan B erbjuder innovatiova digitala lösningar för en mer hållbar samhällsbyggnadssektor. Link Arkitektur är ett av Skandinaviens största arkitektkontor med sina 500 medarbetare.

Just arkitekter verkar dras till Silverbucket, kanske för att verktyget är så snyggt men även för att det är så enkelt och smidigt. De tänker klokt tycker vi. Effektivisera resursplaneringen och få mer tid över till det som är roligt helt enkelt!

Nu har som sagt både Link och Plan B anslutit sig till den växande skaran som använder Silverbucket för resursplanering och vi önskar dem stort lycka till! Vi finns naturligtvis med hela vägen från implementation till det dagliga användandet. Allt för att de och resten av våra kunder ska känna sig trygga.

 

Är ni intresserade och vill veta mer om hur Silverbucket kan hjälpa er organisation? Varmt välkomna att i så fall kontakta Per Henriksson via e-post per.henriksson@projectsoftware.se eller på telefon +46 73 807 83 52.

Här kan du läsa mer om Silverbucket.