Resursplanering i spelbranschen

Postad: 2024/04/16

Allt fler inser att de behöver få ordning på sin beläggning med hjälp av ett smidigt resursplaneringsverktyg. Silverbucket är ett modernt, snyggt och användarvänligt verktyg som underlättar för all typ av verksamhet där man behöver planera för sina resurser.

Senaste tillskottet i vår kundskara är Starbreeze, ett svenskt företag som jobbar med dator- och tv-spelsutveckling. Det känns riktigt roligt att få bredda oss och komma in i en för oss helt ny bransch. Nu önskar vi Starbreeze stort lycka till med sin resursplanering framöver, självklart finns vi här och stöttar dem när det behövs!

 

Projekt Software är återförsäljare i Sverige av Silverbucket, ett enkelt och smidigt SaaS-verktyg för resursplanering. Läs mer om Silverbucket här.

Vill ni få en demo av Silverbucket? Klicka här för att boka! 

Vill ni testa Silverbucket i er organisation? Starta din kostnadsfria testperiod här!

 

Är du nyfiken på hur Silverbucket skulle kunna hjälpa er med er resurs- och projekthantering? Varmt välkommen att kontakta:

Per Henriksson
📧 per.henriksson@projectsoftware.se 
📞  +46 73 807 83 52