Flera nya Silverbucket-kunder

Postad: 2022/11/23

Vi har fått många nya kunder nu, det är allt fler som inser vikten av enkel resurshantering. Två av dem är Projtools och Rstudio For Architecture. Projtools sitter i Malmö och jobbar med digitala informationsstöd till byggbranschen. De har bland annat varit en stor del av arbetet kring de nya sjukhusområdena i Malmö och Helsingborg. Rstudio består av arkitekter som fokuserar främst på dynamiken mellan handel och statsbyggnad. De har genomfört flera större projekt, bland annat stadsplanen för Partille port samt retailarkitektur för Mölndals Galleria.

Nu har de båda som sagt valt att börja planera sina resurser i Silverbucket, ett smart beslut tycker vi! Vill ni ha en demo av ett av de enklaste och mest användarvänliga verktygen för resurshantering? Varmt välkomna att i så fall kontakta Per Henriksson via e-post per.henriksson@projectsoftware.se eller på telefon +46 73 807 83 52.

Här kan du läsa mer om Silverbucket.