Kompetenser

Silverbucket

Integrera kompetenser i resursplaneringen

 

Projekt behöver ett brett spektrum av kompetenser. Resurser i samma roll kan dock ha olika kompetenser i ett och samma projekt. Med Silverbucket kan du hantera kompetenser och integrera dem i resursplaneringen för att säkerställa att du alltid har det bästa projektteamet.

 

 
 

Skapa en kompetenskarta

 
Lägg till de kompetenser som är relevanta för din organisation i Silverbucket och definiera organisationens kompetenshierarki. Kompetenserna kan delas in i olika kategorier och du kan lägga till så många nivåer som du behöver.

 
 
 

 
 

Hantera resursens kompetens

 
I enlighet med din företagspolicy kan chefen eller den anställde själv ange sina kompetenser och kompetensnivåer. Dessutom kan en personlig målnivå ställas in på varje kompetens.

 
 
 

 
 

Använd kompetens i resursplaneringen

 
Kompetenskrav kan läggas på oplanerade roller för att göra det lättare att tilldela arbete till specifika resurser. Du kan också använda kompetenskrav för att söka efter lämpliga personer för projektteamet eller unika uppdrag.

 
 
 

 
 

Kompetensanalys som hjälpmedel för personlig utveckling

 
Kompetensanalys gör det enkelt att se om din organisation har för mycket eller för lite av en viss kompetens i förhållande till resursplaneringen och behovet. Det är information som kan användas för att både planera utbildning och rekrytering.

 

Är du intresserad och vill veta mer om hur du kan resursplanera i Silverbucket är du välkommen att kontakta Per Henriksson via e-post per.henriksson@projectsoftware.se eller på telefon 073-807 83 52.

Du har även möjlighet att testa verktyget gratis i 30 dagar;

 

Är du redan kund och behöver support i Silverbucket hittar du kontaktuppgifter här.